اِیم آرکیتکچور خانهای تازه برای سوهوی چین در شانگهای ساختهاست

شرکت طراحی داخلی چینی اِیم آرکیتکچور در طراحی داخل دفتر و تالار نمایش (شو روم) شرکت ساختمانسازی سوهوی چین به ترکیبی هماهنگ از دوران مدرن و دوران جاز چین دست یافتهاند.
سوهو باند یکی از چند پروژه جدید شرکت ساختمانی سوهوی چین است که در کنار دریا واقع شده. این شرکت ساختمانی چینی اخیراً به شهرت فراوانی دست پیدا کرده که علت آن همکاری با زاها حدید در طراحی و اجرای پروژههای مجموعههای وایجینگ سوهو و گالکسی سوهو بوده است.
شرکت طراحی داخلی اِیم آرکیتکچور برای طراحی و اجرای ۴ فضا در داخل ساختمان، فضای عمومی، زیرزمین، دفتر شو روم و باشگاه این شرکت ساختمانسازی استخدام شده بود.

چالش مهم در طراحی داخلی رسیدن به تعادلی بین گذشت و حال بود. به گفته مدیر شرکت حفظ نمای ساختمان سوهو باند که در دهه ۱۹۳۰ طراحی شده و تلفیقاش با برجهای مدرن پودونگ از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است.
فکر اصلی طراحان داخلی این بود که از نمای عمارت سوهو باند که در گذر ایام هنوز تازگی خود را حفظ کرده الهام بگیرند و آن را با فضای نو و معاصر داخل ساختمان هماهنگ کنند تا هم تصویر آشنای نمای بیرونی ساختمان را بازتاب دهد و هم تازگی فضای داخلی را.
برای دست یافتن به این جلوه بصری طراح داخلی از سنگهای بژ استفاده کرد که یادآور رنگ نمای بارانداز قدیمی سوهو است و حس و حال آن را به فضای داخلی هم منتقل میکند.
طراحان داخلی هر چند در طراحی ستون و راهپلهها از احجام هندسی، معاصر و عظیم استفاده کردهاند ولی در عوض رنگ شیری و سطوح صیقلی و بافت سنگمانندی را به کار بردهاند . سطح زیرین یکی از راه پلهها یک خط اریب با زاویه ۴۵ درجه را در فضای لابی ایجاد کرده است.
این فضا به یک تالار طویل میرسد که به پنجرههای بلند سراسری ختم میشود که امکان تماشای منظره شهر شاهنگهای تا خط افق را به بیننده میدهد.
طراح داخلی این تالار طویل را با ظرافت با وسائلی به رنگهای خاکستری، خردلی و زنگاری تزئین و با فرشهایی با طرحهای هندسی مفروش کرده است.
میزهای دراز ملاقات به رنگ طلایی به مانند یک نوار کاناپهها را از فضای نمایش جدا میکنند.
در نیمطبقه دفاتر جدید شرکت سوهوی چین طراحی و ساخته شدهاند. طراحان داخلی از تم طبقه زیرین در این نیمطبقه هم بهره بردهاند، از همان پالت رنگی استفاده کردهاند تا بر منظره بیرون تأکید بیشتری کنند.


در سمت مقابل، مشرف به تالار عریض و لابی، بالکن عمارت قرار دارد. در عین حال که در طراحی داخلی این بالکن از همان جزئیات فضای داخلی استفاده شده، در عین حال پالت رنگی این بالکن نرمتر است تا در کنار فضای سبز مطبوع حس آرامش را به ساکنان القا کند.
نور محیط از طریق چراغهایی تأمین میشود که با یک حباب غشاءمانند پوشیده شدهاند. به قول طراحان داخلی چراغها طوری طراحی شدهاند که انگار کل سقف دارد نورافشانی میکند. طراح داخلی این عمارت می گوید: «نور میتواند هم به فضا شکل دهد و هم آن را بشکند». این شیوه نورپردازی بهترین انتخاب برای وصل کردن فضای داخل به بیرون بود.

از دیگر مطالب سایت دیدن نمایید :

طراحی داخلی , طراحی دکوراسیون داخلی , شرکت طراحی داخلی , دکوراسیون داخلی , طراحی داخلی منزل , دکوراسیون داخلی منزل , طراحی داخلی رستوران ,طراحی داخلی ویلا , طراحی داخلی هتل ,طراحی داخلی مطب ,طراحی داخلی مغازه , دکوراسیون داخلی مغازه ,طراحی داخلی اداری , دکوراسیون داخلی اداری ,طراحی داخلی طلا فروشی ,بازسازی ساختمان , دکوراسیون داخلی مدرن , دکوراسیون منزل , طراحی منزل , طراحی رستوران , طراحی ویلا , ویلا , رستوران , منزل , طراحی مطب , طراحی مغازه , دکوراسیون مغازه , طراحی اداری , دکوراسیون اداری , طلا فروشی , طراحی طلا فروشی , بازسازی , ساختمان , بازسازی مدرن ساختمان

درباره adminsazan

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *